Nezávislí

Prachatice

volte

MOTO: „Dobrý hospodář myslí na budoucnost, nerozdává z cizího a nežije na úkor budoucích generací“

Prachatičtí Nezávislí podporují všemi deseti využívání nové aplikace Mobilní rozhlas.

V této krizové situaci chce město své občany co nejdříve a efektivně informovat o všem, co se děje okolo koronavirové nákazy, a nejen o tom. Využívá přitom mnoho možností, jako je např. rozhlas, webové stránky a média. Vynikajícím způsobem se osvědčuje provozování aplikace Mobilní rozhlas, kterou město Prachatice za tímto účelem pro své občany pořídilo. Jde o mimořádně efektivní a účinnou komunikaci mezi městem a občany. Žádné důležité zprávy z města vám již neutečou, protože aplikace vás na ně bude chytře upozorňovat. Vše je důmyslně přizpůsobeno pro bezproblémové užívání a přehledně uloženo v jedné aplikaci. Po zvládnutí informační zátěže ke koronavirové infekci se aplikace rozroste o další a další informace k městu, turistice, ubytování, pořádání anket, podnětů občanů, apod. Dohlédneme na to, aby v krátké době aplikace sloužila jako unikátní komunikační brána mezi městem a občany.

Prachatičtí Nezávislí doporučuji stažení aplikace. Stačí vám jen pár minut a můžete zdarma a kdekoliv, kde je internetové připojení, zůstat v kontaktu s děním ve vašem městě a nezmeškat žádné důležité informace. Stáhněte si do mobilního telefonu aplikaci a registrujete se. Registrace je jednoduchá a je pouze na telefonní číslo. Výhody, které s užíváním aplikace plynou, za těch pár minut rozhodně stojí  😎

Postup ke stažení do mobilního telefonu a registrace aplikace nabízí stránky města Prachatice zde.

Využít můžete i přímo odkaz na stránky Mobilního rozhlasu, kde se mimochodem dozvíte mnoho dalších informací k této službě. Odkaz na stránky je zde.

S přáním hodně sil a zdraví.

Prachatičtí Nezávislí

 

Další články…

hospic
domov-mv
dmk
+17
°
C
+20°
+
Prachatice
Čtvrtek, 18
7 denní předpověď